آشنایی با برند زیمنس

یک سری برند هایی در دنیا وجود دارند که اگر بتوانند، دست به تولید هر چیزی می زنند و در چند زمینه فعالیت رسمی دارند. به این شرکت ها اصطلاحا ابر شرکت می گویند. برند زیمنس یکی از این ابر شرکت ها است.

انواع سافت اسارتر زیمنس
اینورتر زیمنس
انواع کلید هوایی زیمنس
انواع کلید اتوماتیک کمپکت زیمنس
انواع بی متال زیمنس
انواع کنتاکتور زیمنس
انواع کلید مینیاتوری زیمنس
کلید حرارتی زیمنس
انواع کلید محافظ جان زیمنس
انواع منبع تغذیه زیمن
انواع HMI زیمنس
پی ال سی زیمنس

کمپانی زیمنس خوشه ای آلمانی  در زمینه های تولید تجهیزات مخابراتی و نورپردازی، لوازم خانگی، انواع قطار، انواع توربین، سامانه‌های خودکارسازی صنعتی، تجهیزات پزشکی، تجهیزات انرژی و سامانه‌های اعلام حریق فعالیت می‌کند.

امروز در این مطلب از سایت الکترو ثامن شرکت بزرگ جهانی یعنی کمپانی زیمنس را با هم بررسی کنیم تا اطلاعات کافی از این برند داشته باشیم. در ادامه با الکترو ثامن همراه باشید.

تاریخچه برند زیمنس

ارنست فون زیمنس در سال ۱۸۴۷ به فکر تاسیس شرکتی افتاد که خودش فکر نمیکرد روزی به این عظمت برسد.

برند زیمنس در سال ۱۸۴۷ توسط ارنست فون زیمنس در شهر برلین تاسیس شد. این مخترع ۳۰ ساله در آن زمان با اختراع خود قصد داشت تا تلگراف الکتریکی ساخته شده توسط چارلز ویتستون و ویلیام فایر گیل کوک را بهبود ببخشد. جورج هالسکه، همکار زیمنس در طراحی این تلگراف بود و این دو با همکاری هم، شرکت تولید تلگراف Telegraph-Beanstalk von Siemens & Halske را برای طراحی بهتر و ساخت تلگراف‌های جدید تاسیس کردند. این شرکت در ۱۲ اکتبر سال ۱۸۴۷ با ۱۰ نفر نیرو کار خود را شروع کرد.

برند زیمنس

اولین حضور برند زیمنس در ایران

در مورد اولین سال‌های فعالیت برند زیمنس در ایران، ارنست هولتزر نقشی اساسی داشته است. 

او در سال ۱۸۶۴ و برای آموزش مهندسان تلگراف ایرانی به کشور سفر کرد و فعالیت آموزشی خود را در دارالفنون پی گرفت. او مدیریت پیاده‌سازی خطوط تلگراف از کاشان تا اصفهان و از اصفهان تا آباده را نیز بر عهده داشت. با کمک او، ایران صاحب اولین خطوط تلگراف داخلی شد. 

فعالیت های اصلی کمپانی زیمنس

در سال ۱۸۶۷ برند زیمنس به فراتر از مرزهای آلمان فعالیت خود را گسترش داد و خط تلگراف بین المللی با فاصله ۱۱۰۰۰ کیلومتری از لندن تا کلکته هندوستان را تاسیس کرد.

 در سال ۱۸۹۷ کمپانی زیمنس و هالسکه با شرکت دیگری به نام شوکرت (Schuckert) ادغام شدند تا شرکت بزرگ زیمنس- شوکرت را با بیش از ۳۴۰۰۰ کارمند تاسیس کنند. این شرکت به لحاظ تعداد کارمند هفتمین شرکت بزرگ آلمانی محسوب می شد.

در دهه های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی این شرکت تصمیم به تولید رادیو، تلویزیون و میکروسکوپ الکترونی کرد و بدین ترتیب به تولید محصولات در حوزه الکترونیک و مخابرات ورود پیدا کرد.

شرکت زیمنس

فعالیتهای کمپانی زیمنس در سالهای ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱

در اوایل دهه ۱۹۵۰ برند زیمنس شروع به ساخت تجهیزات برقی و الکترونیکی نظیر کامپیوتر، انواع نیمه هادی ها و لوازم خانگی (ماشین لباسشویی) کرد.

 در سال ۱۹۶۶ برند زیمنس و مجموعه سایر شرکتهای تابعه آن با هم ادغام شدند و رسما شرکت SIEMENS AG امروزی را پدید آوردند.

  • در سال ۱۹۸۰ برند زیمنس برای اولین بار مبادله تلفنی دیجیتالی را تولید کرد و موفق شد در سال ۱۹۸۸ مسئولیت شرکتهای حمل و نقل هوایی، راداری و کنترل ترافیک را به عهده گیرد 
  • در سال ۱۹۹۱ برند زیمنس با خرید شرکت Nixdorf Computer به تولید کامپیوترهای شخصی روی آورد.
  • در سال ۱۹۹۴ برند زیمنس طی قراردادی اقدام به ساخت و تولید قطارهای برقی برای سیستم حمل و نقل ریلی سنگاپور کرد.
  • در اکتبر ۱۹۹۷ شرکت خدمات مالی برند زیمنس (SFS) تاسیس شد تا به عنوان یک مرکز صلاحیت برای امور مالی و به عنوان مدیر ریسک های مالی در زیمنس فعالیت کند.
  • در سال ۲۰۰۰ برند زیمنس رسماً به بازار تولید محصولات مهندسی پزشکی روی آورد و توانست راهکارهایی را در حوزه تجهیزات پزشکی و بیمارستانی ارائه دهد.همچنین در این سال با خرید بخش تلفنهای همراه شرکت Bosch وارد صنعت تولید موبایل گردید.

فعالیتهای کمپانی زیمنس ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱

  • در سال ۲۰۰۱ برند زیمنس با سرمایه گذاری مشترک با شرکتی فرانسوی فعالیت خود را در صنایع هسته ای آغاز کرد.
  • در سال ۲۰۰۴ کمپانی زیمنس شرکت انرژی باد Bonus Energy دانمارک را خرید و وارد صنعت انرژی های نو با نام نام تجاری SIEMENS Wind Power شد.
  • در سال ۲۰۰۵ برند زیمنس برای اولین بار تلفن همراه با پشتیبانی واقعی از GPS را روانه بازار کرد. اما به دلیل زیانهای مالی فراوان در تولید تلفنهای همراه نهایتاً در همین سال کل سهام شرکت خود را به شرکت تایوانی BenQ فروخت و عملاً از این بازار فاصله گرفت.
  • در آگوست سال ۲۰۰۸ برند زیمنس سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری را در شرکت برق اراوا پایه ریزی کرد. پیتر لاستر ، رئیس و مدیرعامل برند زیمنس AG در بیانیه مطبوعاتی که در آن ماه منتشر شد ، گفت: “این سرمایه گذاری گام بعدی دیگری در تقویت بیشتر فن آوری های سبز و پایدار ما است. برند زیمنس اکنون ۴۰٪ سهام این شرکت را در اختیار دارد.
  • در ژوئن سال ۲۰۰۹ شرکت مخابراتی زیمنس با نام Siemen Nokia اقدام به فروش تجهیزات مخابراتی پیشرفته با قابلیت رهگیری و نظارت بر ارتباطات از راه دور را به کشور ایران کرد.

برند زیمنس

برخی از فعالیتهای کمپانی زیمنس از ۲۰۱۱ تا به امروز

  • در سپتامبر ۲۰۱۱ ، برند زیمنس که مسئولیت ساخت ۱۷ نیروگاه هسته ای موجود آلمان را بر عهده داشت ، اعلام کرد که به دنبال فاجعه فوکوشیما و تغییرات بعدی در سیاست انرژی آلمان ، از بخش هسته ای خارج خواهد شد. پیتر لوچر ، رئیس اجرایی زیمنس از برنامه این شرکت برای ورود به فن آوری های انرژی تجدید پذیر حمایت کرده و آن را “پروژه قرن” نامید و گفته که هدف آنها دستیابی به ۳۵٪ از منابع تجدید پذیر انرژی تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود.
  • در سال ۲۰۱۴ برند زیمنس با هزینه یک میلیارد پوند واحد ساخت و تولید توربین های گازی و کمپرسور را از شرکت رولز – رویس خریداری کرد و این صنعت را نیز به رده محصولات خود اضافه کرد.
  • در سال ۲۰۱۹ برند زیمنس با کشور عراق قراردادی را جهت تاسیس دو نیروگاه تولید برق در این کشور منعقد کرد. این قرارداد به نوعی زمینه توسعه فعالیتهای زیمنس در این کشور و سایر کشورهای حوزه خاورمیانه را فراهم می سازد.
  • در حال حاضر دفتر مرکزی برند زیمنس در مونیخ آلمان مستقر می باشد و فعالیت آن در حدود ۱۹۰ کشور جهان و تقریباً با ۲۸۵ مرکز تولیدی توسعه یافته است. این شرکت طبق آمارها تا سال ۲۰۱۸ بیش از ۳۶۰ هزار نیرو و کارمند در سراسر دنیا دارد.
کاربرد درایو در کمپرسور
,

خرید انواع اینورتر زیمنس

1-1-1 قیمت خرید اینورتر زیمنس اینورتر زیمنس در صنعت برق صنعتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و کاربردهای زیادی دارند. اینورتر زیمنس با مزایا و کارکردهایی که دارد توانسته محبوبیت زیادی در سراسر دنیا به‌ویژه ایران…
تنظیمات اینورتر زیمنس v20

آموزش کامل تنظیمات اینورتر زیمنس V20

اینورتر زیمنس V20 یک درایو فرکانس متغیر (VFD) محبوب است که برای کنترل سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی القایی سه فاز و تک فاز در طیف وسیعی از کاربردها از جمله پمپ ها، فن ها، نوار نقاله ها و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. اینورتر v20 زیمنس …
مهم ترین علت رگباری زدن کنتاکتور چیست؟

مهم ترین علت رگباری زدن کنتاکتور چیست؟

چرا کنتاکتور عمل نمیکند؟ علت رگباری زدن کنتاکتور چیست؟ آیا می‌توان کنتاکتور را تعمیر کرد؟ ایجاد صدا و قطع و وصل شدن در سیستم‌های الکتریکی می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل اساسی باشد. درک دلایل پشت این مسائل برای نگهداری و تعمیر کنتاکتورها ضروری است. در این …
آموزش نحوه پلاک خوانی کنتاکتور اشنایدر، زیمنس و هیوندای

آموزش نحوه پلاک خوانی کنتاکتور اشنایدر، زیمنس و هیوندای

پلاک کنتاکتور در واقع بیان‌گر تمامی مشخصات کاری این وسیله الکتریکی است. خواندن پلاک کنتاکتور اشنایدر، زیمنس و هیوندای موجب به دست آمدن اطلاعات لازم برای نصب و استفاده محصول می‌شود. در حقیقت برای به دست آوردن مشخصات پلاک کنتاکتور، باید روی پلاک خو…
کاربرد درایو در کمپرسور
,

خرید انواع اینورتر زیمنس

1-1-1 قیمت خرید اینورتر زیمنس اینورتر زیمنس در صنعت برق صنعتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و کاربردهای زیادی دارند. اینورتر زیمنس با مزایا و کارکردهایی که دارد توانسته محبوبیت زیادی در سراسر دنیا به‌ویژه ایران…
انواع باتری‌های الکتریکی
انواع تاسیسات ساختمانی
تاثیر درایو بر بهبود برق صنعتی
معرفی اینورتر دانفوس
,

خرید درایو دانفوس ( اینورتر)

1-1-1 قیمت خرید اینورتر دانفوس از نمایندگی اینورتر دانفوس یکی از بهترین و معروف ترین اینورتر ها در سراسر جهان می باشد که توسط کمپانی دانمارکی دانفوس تولید می شود. برای خرید انواع اینورتر دانفوس از نمایندگی دان…
مقایسه اینورتر پنتاکس و درایو دانفوس
آموزش عیب یابی کلید محافظ جان

آموزش تست و عیب یابی کلید محافظ جان؛علت قطع شدن فیوز محافظ جان

کلید محافظ جان یا RCCB یکی از مهم‌ترین قطعات الکتریکی است که برای حفاظت از افراد و تجهیزات الکتریکی در برابر حوادث و جریان نامتعادل مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر چه کلید محافظ جان به طور کلی بسیار مطمئن است، اما ممکن است در برخی مواقع خراب شود…
آموزش نحوه عیب یابی و تست کلید محافظ جان

آموزش نحوه تست کلید محافظ جان

در هر محیطی، چه در محیط‌های مسکونی، تجاری یا صنعتی ایمنی تجهیزات الکتریکی از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از اجزای حیاتی که ایمنی سیستم‌های الکتریکی را تضمین می‌کند، کلید محافظ جان است. کلید محافظ جان در واقع قطع کننده جریان برق در هنگام بروز مشکل و خطاست و…

محصولات برند زیمنس

همانطور که گفته شد، برند زیمنس به قول معروف از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تولید می کند و در زمینه های زیادی فعالیت دارد. 

اما زمینه ای که باعث شد برند زیمنس در ایران شناخته شود، چیزی جز برق صنعتی نبود. تجهیزات برق صنعتی برند زیمنس از جمله مهمترین محصولات زیمنس میباشد که در ادامه قصد داریم به طور مختصر هر کدام را به شما معرفی کنیم. 

اینورتر زیمنس

اینورتر زیمنس که به اختصار VFD یا درایو سرعت متغیر زیمنس نیز نامیده می‌شوند، جزء اینورترهای استاتیک و فاقد قطعات متحرک هستند که در مدل ها و سری‌های گوناگون تولید می‌شوند.

اینورتر زیمنس میکرومستر

پی ال سی زیمنس

plc مخفف کلمه Programmable Logic Controller می باشد که وظیفه کنترل کننده را بر عهده دارد.

کنتاکتور برند زیمنس

کنتاکتور زیمنس تجهیزی است که از طریق تحریک بوبین، به عنوان کلیدی برای قطع و وصل کردن مدارهای قدرت از راه دور استفاده می شود

سافت استارتر زیمنس

با کمی توجه به نام این مورد از محصولات برق صنعتی برند زیمنس می توان به این نتیجه رسید که سافت استارتر (soft starter) چیزی هست که استارت را نرم انجام میدهد و به معنی راه اندازی نرم است، بنابراین شما با وصل کردن این دستگاه به الکتروموتور می توانید الکتروموتور را به صورت نرم راه اندازی کنید.

رله های حفاظتی زیمنس

وظیفه این مورد از محصولات برق صنعتی برند زیمنس، جدا کردن قسمت معیوب از دستگاه ها و ادامه کار قسمت های دیگر می باشد

کارت های آنالوگ زیمنس

کارت های آنالوگ ورودی، سیگنال های الکتریکی آنالوگ را از سنسورها و ترانسمیترهای آنالوگ دریافت نموده و آن ها را به دیتا تبدیل می نمایند.

کلید حرارتی زیمنس

کلید های حرارتی که به کلید های اورلود نیز شناخته می شوند، کلید هایی هستند که وظیفه اصلی آن ها حفاظت از اختلاف بار و جریان می باشد و معمولاً بر سر راه مدار الکتروموتورها بر اساس آمپر و کیلو آمپر قرار می گیرد. 

کلید اتوماتیک کمپکت زیمنس

کلید اتوماتیک یک نوع بریکر قابل قطع زیر بار است که جهت حفاظت اتصال کوتاه و اضافه بار در موتور‌ها و سیستم روشنایی، صنعتی و مصرف کننده‌های دیگر استفاده می‌شود.

محصولات زیمنس

کلید هوایی برند زیمنس

این محصولات برق صنعتی زیمنس، کلیدهای فشار قوی هستند که ۲ وظیفه حفاظت از شبکه و قطع و وصل خط مورد استفاده را بر عهده دارد.

کلید بیمتال برند زیمنس

 بی متال زیمنس از محصولات برق صنعتی زیمنس وظیفه حفاظت کننده موتور در برابر جریان های اضافه را بر عهده دارد و از دو نیمه هادی با ضرایب انبساطی متفاوت ساخته می شوند.

مانیتور صنعتی برند زیمنس

این مورد از محصولات برق صنعتی زیمنس برای مشاهده پارامترهای اتوماسیون صنعتی زیمنس مانند پی ال سی زیمنس (Siemens PLC) و درایو زیمنس (Siemens Driver) استفاده می شود.

برای خرید hmi زیمنس می توانید روی کلمه لینک شده کلیک کنید.

خرید محصولات کمپانی زیمنس

اگر مایل به خرید انواع محصولات برق صنعتی برند زیمنس هستید، میتوانید خیلی راحت با مراجعه به بخش فروشگاه الکترو ثامن در همین سایت ، در کمترین زمان در هر لحظه و مکان دلخواه محصول خود را خریداری کنید . علاوه براین امکان خرید محصولات به صورت حضوری در نمایندگی زیمنس الکترو ثامن نیز مهیا می باشد 

بهترین قیمت محصولات برق صنعتی زیمنس

قیمت اینورتر زیمنس

اینورتر زیمنس که به اختصار VFD یا درایو سرعت متغیر زیمنس نیز نامیده می‌شوند، جزء اینورترهای استاتیک و فاقد قطعات متحرک هستند که در مدل ها و سری‌های گوناگون تولید می‌شوند.

قیمت اینورتر زیمنس به دلیل کیفیت و کارایی بالایی که دارد از سایر اینورتر ها قیمت بالاتری دارد. رنج قیمتی اینورتر زیمنس از ۱۰ میلیون شروع شده و تا ۴۰۰ میلیون ادامه دارد. 

قیمت پی ال سی زیمنس 

plc مخفف کلمه Programmable Logic Controller می باشد که وظیفه کنترل کننده را بر عهده دارد. این مورد از محصولات برق صنعتی زیمنس در دنیای امروز نقش مهمی در مدیریت و برنامه ریزی بخش های صنعتی داشته و منجر به مدیریت بهتر فرایندها در این بخش می گردد.

قیمت این محصول از برند زیمنس در ایران از ۱ میلیون شروع شده و بر اساس کارایی های هر مدل آن تا ۱۵ میلیون ادامه دارد.

پی ال سی سری S7-1200 مدل CPU 1214C زیمنس

قیمت کنتاکتور زیمنس

کنتاکتور تجهیزی است که از طریق تحریک بوبین، به عنوان کلیدی برای قطع و وصل کردن مدارهای قدرت از راه دور استفاده می شود.  قیمت کنتاکتور در مقایسه با دیگر محصولات برق صنعتی زیمنس رقم زیادی ندارد به طوری که در رنج قیمتی ۳۰۰ هزار تومان تا ۸ میلیون تومان می توان آن را خریداری کرد.

قیمت سافت استارتر زیمنس

همانطور که مشخص است، سافت استارتر (soft starter) چیزی هست که استارت را نرم انجام میدهد و به معنی راه اندازی نرم است، بنابراین شما با وصل کردن این دستگاه به الکتروموتور می توانید الکتروموتور را به صورت نرم راه اندازی کنید. برای خرید سافت استارتر زیمنس باید چیزی حدود ۲ میلیون الی ۱۸ میلیون هزینه کنید.

سافت استارتر دیجیتال S6-S12 زیمنس

قیمت رله های حفاظتی زیمنس

وظیفه مورد از محصولات برق صنعتی زیمنس، جدا کردن قسمت معیوب از دستگاه ها و ادامه کار قسمت های دیگر می باشد. رله های حفاظتی زیمنس محیط کاربری آسان دارند و دارای امکانات پیشرفته هستند. قیمت این محصول زیمنس در رنج ۱۰ الی ۱۵ میلیون می باشد.

قیمت کلید حرارتی زیمنس

کلید های حرارتی که به کلید های اورلود نیز شناخته می شوند، کلید هایی هستند که وظیفه اصلی آن ها حفاظت از اختلاف بار و جریان می باشد و معمولاً بر سر راه مدار الکتروموتورها بر اساس آمپر و کیلو آمپر قرار می گیرد. در بازار کلیدهای حرارتی زیمنس در قیمت هایی بین ۴ الی ۷ میلیون یافت می شوند.

کلید حرارتی زیمنس

قیمت کلید اتوماتیک کمپکت زیمنس

در شبکه سه فاز به هنگام افزایش سطح جریان اغلب قطع سه فاز به طور همزمان لازم و ضروری است. در بعضی از شبکه‌های توزیع می‌بایست به محض برگشت جریان (ولتاژ) یا افت بیش از حد مجاز ولتاژ، مدار بطور خودکار قطع و آلارم‌های لازم ایجاد گردد.

کلید اتوماتیک یک نوع بریکر قابل قطع زیر بار است که جهت حفاظت اتصال کوتاه و اضافه بار در موتور‌ها و سیستم روشنایی، صنعتی و مصرف کننده‌های دیگر استفاده می‌شود. رنج قیمتی این محصول برق صنعتی زیمنس از مبلغ ۱ میلیون شروع شده و تا ۱۱ میلیون ادامه دارد.

قیمت کلید هوایی زیمنس

کلید هوایی که محصولات برق صنعتی زیمنس، کلیدهای فشار قوی هستند که ۲ وظیفه حفاظت از شبکه و قطع و وصل خط مورد استفاده را بر عهده دارد. علت نام گذاری این کلید ها این است که مکانیزم اطفاء حریق در هوای آزاد صورت می‌گیرد. 

این مورد از محصولات برق صنعتی زیمنس وظیفه حفاظت کننده موتور در برابر جریان های اضافه را بر عهده دارد و از دو نیمه هادی با ضرایب انبساطی متفاوت ساخته می شوند. این فلز ها با زیاد شدن تغییر طول می دهند و قطعه هادی بیمتال به سمت فلز با ضریب انبساطی کمتر خم می شود.

رنج قیمتی این محصول برق صنعتی زیمنس خیلی گسترده بوده و از ۲ میلیون شروع و تا ۸۰ میلیون نیز ادامه دارد.

کلید هوایی زیمنس

قیمت لوگو زیمنس

لوگو نوعی کنترل کننده کوچک و ساده می‌باشد که برای مصارف کوچک همچون ساختمان ها، مرغداری ها، دامداری ها و پرورش ماهی و ..استفاده می‌شود. لوگو همانند PLC های دیگر، قابلیت برنامه ریزی داشته و به دلیل یکپارچه بودن آن، از طریق کلیدهایی که بر روی آن تعبیه شده برنامه ریزی می‌شود. رنج قیمتی لوگوی زیمنس از ۲ میلیون شروع شده و تا ۱۲ میلیون ادامه دارد.

قیمت مانیتور زیمنس

این مورد از محصولات برق صنعتی زیمنس برای مشاهده پارامترهای اتوماسیون صنعتی زیمنس مانند پی ال سی زیمنس (Siemens PLC) و درایو زیمنس (Siemens Driver) استفاده می شود.

مانیتور صنعتی زیمنس در واقع یک ال سی دی (LCD) است که در آن میتوان برنامه ریزی و برنامه نویسی کرد. همچنین به کمک آن می توان سیستم اتوماسیون صنعتی زیمنس را کنترل کرد و پارامتر های مختلف را تغییر داد.

رنج قیمتی این محصول برق صنعتی زیمنس نیز گسترده بوده زیرا از ۶ میلیون شروع و تا ۱۸۰ میلیون نیز ادامه پیدا می کند.

مانیتور صنعتی BASIC PANEL سری SIMATIC HMI زیمنس

در این مقاله ما سعی کردیم اطلاعات کامل و درست در مورد برند زیمنس منتشر کنیم تا در اختیار شما قرار گیرد. در صورت مفید بودن این مقاله برای شما آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. همچنین در بخش دیدگاه ها نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

2 پاسخ
  1. محمدی
    محمدی گفته:

    سلام وقت بخیر ، برای خرید تمام محصولات اتوماتسیون صنعتی از کمپانی زیمنس چگونه می توانیم اقدام کنیم؟

    پاسخ
    • پشتیبانی سایت
      پشتیبانی سایت گفته:

      سلام وقت شما هم بخیر برای خرید انواع محصولات اتوماسیون صنعتی از کمپانی زیمنس می توانید به فروشگاه الکتروثامن واقع در لاله زار مراجعه کنید.
      لکتروثامن از سال ۱۳۸۵ شروع به فعالیت نموده و در زمینه های لوازم برقی صنعتی اتوماسیون و هیدرولیک و پنوماتیک،ابزار دقیق مشغول به فعالیت بوده وبه شرکت هایی از قبیل لبنیات کاله .لبنیات صباح .فراورده های لبنی شکلی و کارخانجات ساخت دستگاه های اسفالت سازی خدمات رسانی نموده است

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]